Telefon  501 338 668

Mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Aktualności

BRCGS PROFESSIONAL

BRCGS Professional jest programem ustanowionym dla wszystkich, którzy są zainteresowani posiadaniem kwalifikacji ekspertów w zakresie praktyk zarządzania bezpieczeństwem produktów wymaganych przez Globalne Standardy BRC. Program dedykowany jest dla personelu zajmującego się szeroko pojętą jakością w przemyśle produkcji żywności, opakowań, przechowywania i dystrybucji produktów. Program jest otwarty dla profesjonalistów pracujących w łańcuchu wytwarzania i dostaw, osób szkolących oraz konsultantów.

Szkolenia prowadzone są przez Magdalenę Ledwoń trenera posiadającego akredytację BRC Trading Limited (BRCGS Approved Training Partner) w języku polskim, w oparciu o materiały szkoleniowe merytorycznie opracowane przez BRCGS. Wszystkie certyfikaty po szkoleniach są wydawane przez BRCGS.
Ze szczególna dumą przedstawiam PIERWSZĄ w Polsce osobę, która uzyskała ten zaszczytny tytuł, Panią Sylwię Biszto - Szczęsny.


Tytuł BRCGS Professional stanowi bardzo istotny element pomocny w ciągłym rozwoju kariery zawodowej oraz wzmacnia ochronę własnej marki. Tytuł poparty jest certyfikatem wydanym przez BRCGS.


Otrzymanie tytułu BRCGS Professional dodatkowo wprowadza regularne wsparcie ze strony BRCGS w zakresie dostępu do wszystkich aktualizacji BRC, szkoleń internetowych oraz zniżek przy udziale w wydarzeniach organizowanych przez BRCGS jak również BRC Participate, a także możliwość posługiwania się logo BRC.
Przed przystąpieniem do programu BRCGS Professional uczestnik rejestruje się przy udziale trenera BRCGS Approved Training Partner na platformie BRCGS w programie BRC Educate.


Tytuł pozwala również na utrzymywanie ciągłego wsparcia w zakresie doskonalenia usług oferowanych klientom oraz znacząco wspiera ciągły rozwój auditorów oraz personelu jednostek.


Do udziału w programie BRCGS Professional zachęcany jest również personel jednostek certyfikujących dla których tytuł ten stanowi bardzo istotny atut w relacjach z klientami.
Szczegóły uczestnictwa w programie BRCGS Professional na stronie

https://www.brcgs.com/training/brcgs-professional/about-the-programme/

kobieta

Akademia BRC oferuje niezwykle interesującą, nową możliwość, aby zostać uznanym za eksperta w dziedzinie zarządzania bezpieczeństwem dzięki wprowadzeniu programu BRC Global Standards Professional. Ten oparty na certyfikatach program ma na celu pomóc auditorom, konsultantom i innym specjalistom ds. bezpieczeństwa produktów w doskonaleniu kluczowych kompetencji i odpowiednich umiejętności w zakresie praktyk bezpieczeństwa żywności.

Zgodnie z naszą misją wspierania przemysłu spożywczego i jego interesariuszy w zapewnianiu, że spełniają globalne i lokalne zmiany w sektorze, Lemco Partner Magdalena Ledwoń z przyjemnością informuje, że jako akredytowany przez BRCGS Approved Training Partner oferuje wszystkie szkolenia dla osób pragnących otrzymać tytuł BRC Global Standards Professional.

https://www.brcgs.com/training/brcgs-professional/about-the-programme/

 

Pani Sylwia Biszto-Szczęsny

Z branżą spożywczą związana od 2011 roku. Ukończyła studia podyplomowe z zakresu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu. Posiada uprawnienia Audytora Wewnętrznego Systemów Zarządzania Jakością i HACCP wydane przez ten Uniwersytet, oraz uprawienia Asystenta Systemu Zarządzania Jakością wydane przez Polskie Centrum Badań i Certyfikacji S.A. Posiada certyfikaty Audytora Wewnętrznego oraz Pełnomocnika ds. Zintegrowanego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg wymagań ISO 22000:2005, HACCP, IFS i BRC. Z sukcesem zdała egzamin na Audytora Wiodącego ISO 9001:2015 wg IRCA. Jest także Audytorem Wiodącym systemu GMP+.

Od 4 lat pełni funkcję Pełnomocnika ds. Bezpieczeństwa Żywności w dużej firmie branży młynarskiej, gdzie jest odpowiedzialna za wdrożenie i utrzymanie systemu HACCP, standardów BRCGS i ISO/FSSC 22000 oraz systemu GMP+ w zakresie bezpieczeństwa pasz.

Do programu BRCGS Professional dołączyła z myślą o tym, że wiedzę najlepiej zdobywać u źródła, a więc u licencjonowanego trenera BRCGS, pani Magdaleny Ledwoń. Ponad 2-letni cykl pogłębionych szkoleń z zakresu m.in. rozumienia wymagań standardu BRCGS Food, audytu wewnętrznego, analizy źródłowej przyczyn oraz walidacji i weryfikacji został zwieńczony uzyskaniem tytułu BRCGS Professional.

Tytuł ten pani Sylwia Biszto-Szczęsny zdobyła jako pierwsza osoba w Polsce, co napawa ją tym większą dumą i motywuje do działania na rzecz rozwijania kultury bezpieczeństwa żywności. W planach na przyszłość ma między innymi konsultacje w zakresie wdrożeń BRCGS Food oraz auditowanie.

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.